Connect with us

Παναχαϊκή

Αρχίζει το μοντάρισμα-Η Παναχαϊκή ξεκινά τα φιλικά παιχνίδια μεθαύριο με Αχαϊκή, τεστ με Καλλιθέα, τελειώνει με Ιωνικό

Published

on

 Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 Μια εβδομάδα και κάτι και πλέον το νερό “μπήκε στο αυλάκι” σύμφωνα με τις πηγές της ΠΑΕ με την Παναχαϊκή να ξεκινά ουσιαστικά το μοντάρισμα ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Ήδη οι άνθρωποί της κινήθηκαν αστραπιαία, κλείνοντας αρκετά φιλικά παιχνίδια με συλλόγους βεληνεκούς όπως είναι του Ιωνικού και της Καλλιθέας τις οποίες ομάδες θα βρει στον δρόμο της, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Όμως την αρχή θα την κάνει μεθαύριο, όταν και θα παίξει κόντρα στην Αχαϊκή, παιχνίδι που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, καθώς ο τεχνικός της Παναχαϊκής Στέφανος Φραντσιόζα και οι συνεργάτες του θέλουν να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα. Οι φιλικές αναμετρήσεις θα ολοκληρωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον δυνατό Ιωνικό εκτός έδρας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ γνωστοποιεί τις ημερομηνίες και τους αντιπάλους της στα φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά αναφέρει: “Η Παναχαϊκή ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων. Την προσεχή Τετάρτη (23/8), η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Αχαϊκή, στο γήπεδο της Αγυιάς (κεκλεισμένων των θυρών). Την Τετάρτη (30/8) η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Πανμοβριακό Ριόλου στο γήπεδό της, σε έναν αγώνα ανοικτό στον κόσμο της. Το Σάββατο (2/9) θα φιλοξενηθεί από την Athens Kallithea ενώ την Τετάρτη (6/9) θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στην Αθήνα αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό. Αναλυτικά: Τετάρτη (23/8) Παναχαϊκή-Αχαϊκή. Τετάρτη (30/8) Παναχαϊκή- Πανμοβριακός Ριόλου. Σάββατο (2/9) Athens Kallithea-Παναχαϊκή. Τετάρτη (6/9) Ιωνικός-Παναχαϊκή.

*Διευκρινίσεις σχετικά με τις ώρες έναρξης των αγώνων καθώς και την είσοδο των φιλάθλων μας στον αγώνα με τον Πανμοβριακό Ριόλου θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες μέρες”.

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Διπλή ήταν η χθεσινή προπόνηση της Παναχαϊκής με τον γυμναστή της ομάδας Αιμίλιο Βελλή να τρέχει για τα καλά τους κοκκινόμαυρους ανεβάζοντας πολλές στροφές. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθώς αυτό που αναφέρουν οι κύκλοι της ΠΑΕ είναι ότι για να δώσει τη μεγάλη μάχη και να βγει κερδισμένη πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Σήμερα η προπόνηση διεξήχθη κανονικά το πρωί ενώ οι κοκκινομαυροι θα συνεχίσουν και το απόγευμα.

 

SL2

Τον Σεπτέμβρη η σέντρα

Η Super League 2 θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των 13 και να ακολουθούν πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η κλήρωση θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οι όμιλοι θα προκύψουν την ημέρα της κλήρωσης.

Σχετικά με τα τηλεοπτικά αναμένεται ραντεβού της διοργανώτριας με την ΕΡΤ, η οποία τηρεί στάση αναμονής όσο εκκρεμεί η υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια.

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Και επίσημα Αλεξόπουλος

Τον πρώην άσο της Παναχαϊκής Βαγγέλη Αλεξόπουλο ανακοίνωσε η ομάδα του Γιούχτα.

Η διοίκηση εδώ και αρκετές ημέρες είχε βολιδοσκοπήσει τον έμπειρο Καλαματιανό επιθετικό και εντέλει οι δύο πλευρές τα βρήκανε με τον Αλεξόπουλο να προβάρει την πράσινη φανέλα. Μαζί με τον Αλεξόπουλο ανακοινώθηκαν και οι Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Πολυχρόνης, Φαζό, Μπρους (πρώην κοκκινόμαυρος), Πρινιωτάκης και Θεοδωράκης προσθέτοντας εμπειρία ενόψει της συμμετοχής στη Super League 2.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement