Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υγρός «τάφος» για δύο άνδρες-Ηλικιωμένοι άφησαν χθες την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα, σε Βραχνέικα και Σελιανίτικα

Published

on

Δύο ακόμη συνάνθρωποί μας άφησαν την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των περιστατικών πνιγμού που έχουν σημειωθεί φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, χθες πρωί και με διαφορά λίγης ώρας η θάλασσα μετατράπηκε σε «υγρό τάφο» για δύο ηλικιωμένους άνδρες, έναν 72χρονο από την Πάτρα και έναν 68χρονο από το Πανόραμα Αιγιάλειας.

Ο 72χρονος από την Πάτρα ανασύρθηκε από τη θάλασσα των Βραχνεΐκων χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος περίπου στις 10 το πρωί είχε μεταβεί στα Βραχνέικα να κολυμπήσει όταν διαπιστώθηκε ότι κινδύνευε. Ενώ έγινε αντιληπτός από τον ναυαγοσώστη κι άλλους λουόμενους ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις τους. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Εξ άλλου, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί 68χρονος άνδρας, από τη θαλάσσια περιοχή των Σελιανιτίκων, στη θέση Δασύλλιο (δεξιά πλευρά). Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα αιτία του θανάτου του. Προανάκριση διενεργεί το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου. Ο άνδρας ήταν κάτοικος εν ζωή Πανοράματος Συμπολιτείας.

ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΕΣΩΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Πάντως, χθες, στην Γκρινίτσα, στην παραλία Λακκόπετρας λουόμενος έσωσε ένα κοριτσάκι, το οποίο ενώ κολυμπούσε κινδύνευσε να πνιγεί. Στην παραλία προκλήθηκε αναστάτωση, όμως, η διάσωση της μικρής είχε ευτυχή κατάληξη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement