Connect with us

Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά και τους έχω ανοιχτεί»

Published

on

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο κελί της φυλακής για 15 μήνες ενώ αναφέρθηκε και στη σεξουαλικότητά του.

Όπως εξήγησε στο περιοδικό InStyle, τα τελευταία χρόνια, οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι είναι όλο και πιο απελευθερωμένοι.

«Και παλιότερα υπήρχαν στις τουαλέτες γυναίκες που φιλιόντουσαν μεταξύ τους και άνδρες. Σήμερα είναι λιγότεροι και ο λόγος είναι ότι πλέον, αισθάνονται απελευθερωμένοι», δήλωσε αρχικά.

«Όλη η «φασαρία» του no gender έκανε καλό. Γιατί όσο απαγορευμένο και κατακριτέο είναι κάτι, τόσο περισσότερο θέλει ο άλλος να το κάνει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ίδιο, τις προτιμήσεις του και την ισορροπία, που έχει βρει τα τελευταία χρόνια.

Και εξομολογήθηκε: «Μέσα μου αισθάνομαι μία ισορροπία καταπληκτική. Είμαι no gender». 

«Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα»

Στην ίδια συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθάρισε ότι δεν επενδύει πλέον στη χώρα.

«Ο καθένας θεωρεί ότι κατέχει το εμπορικό κομμάτι, γι’ αυτό και βγαίνει στην αγορά για να διεκδικήσει χρήματα. Εγώ είμαι μέσα στην παγκοσμιοποίηση – αυτό άλλωστε με χαντάκωσε, γιατί τότε αυτό μας υπόσχονταν οι κυβερνήσεις», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε: «Προετοιμάστηκα, έκανα μεγάλα κτίρια, μεγάλα καταστήματα, πολύ ακριβά, χωρίς να έχω πάρει χρήματα από το χρηματιστήριο, χωρίς τίποτα, απλώς γιατί πίστεψα σε αυτό. Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία μπλόφα. Αυτό όμως δεν με πτοεί, την αγαπώ για τον ήλιο της, τα 2-3 σουβλατζίδικα, καμιά φορά και για τα μπουζούκια – γιατί αγαπώ και το κιτς. Για να βλέπω και τις διαφορές».

Σε ερώτηση αν υπήρξε στιγμή που να αισθάνθηκε ότι θέλει να απομονωθεί, αποκρίθηκε:  «Απομονωνόμουν! Έτσι κι αλλιώς εγώ στη Μύκονο δεν είχα πάει για τα πάρτι. Είχα τρία καταστήματα, οπότε ήμουν μια διεθνής βιτρίνα για τη χώρα μου. Γι’ αυτό και ξαναγυρίζω τώρα στη Μύκονο εμπορικά, γιατί υποσχέθηκα ότι θα κάνω μία εκκαθάριση».

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement