Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O Χρ. Σολωμός κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με τον Κ. Σβόλη

Published

on

Οι Δημοτικές εκλογές, αναμφίβολα και σε μεγάλο βαθμό δεν είναι κομματικές, αφού οι πολίτες έχουν να σκεφτούν τι χρειάζεται η πόλη στην οποία ζουν και ποιοι είναι οι ικανότεροι ώστε να την αναδείξουν.

Υπό αυτή την έννοια, αποφάσισα να λάβω μέρος στις Δημοτικές εκλογές.
Είναι μια απόφαση που συνδέεται άμεσα με την διάθεση μου να συνεισφέρω στην πόλη μου και έρχεται ως φυσιολογική συνέχεια της εκλογής μου τόσο στο Επιμελητήριο Αχαΐας, όσο και στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, όπου εκλέγομαι με την τιμητική προς το πρόσωπό μου στήριξη των συμπολιτών μου.

Κύριος λόγος για τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές είναι η αδιανόητη στασιμότητα της πόλης μας και η τραγική της εικόνα παντού! Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει απέναντι στη σημερινή Πάτρα της εγκατάλειψης.

Χωρίς να υποτιμώ καμία από τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Πατρέων, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Κώστα Σβόλη και οφείλω να εξηγήσω το γιατί:

– Ο Κώστας Σβόλης είναι ένας άνθρωπος της κοινωνίας , ένας από εμάς, που μπορεί να ηγηθεί μιας παράταξης συμπολιτών που βάζουν πάνω απ’ όλα την Πάτρα και όχι συντεχνιακές και κομματικές λογικές.

– Διεξάγει έναν προεκλογικό αγώνα ουσίας, σεβασμού προς όλους, με υψηλή γνώση των προβλημάτων της Πάτρας. Είναι ένα πρόσωπο με ικανότητες και σίγουρα μπορεί να αλλάξει την Πάτρα προς την θετική κατεύθυνση.

– Έχει συντάξει ένα άρτιο πρόγραμμα για την αναβάθμιση της πόλης μας.

– Έχει δεσμευτεί για ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, με σύσταση υπερφορέα, μια πρόταση που είχαμε καταθέσει με την παράταξη μου με τον Μεντζελόπουλο Αμβρόσιο και τον Σταύρο Κάτσενο, στο επιμελητήριο, με στοιχεία και πλήρη αιτιολόγηση. Είχε γίνει αποδεκτή από το ΔΣ, αλλά δεν ευδοκίμησε. Με τον κ. Σβόλη, σε συνεργασία με το επιμελητήριο και τους υπόλοιπους φορείς, θα γίνει επιτέλους πράξη, ώστε η Πάτρα να μην είναι μια άγνωστη πόλη στην τουριστική αγορά.

– Έχει επίσης δεσμευτεί για ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της Πάτρας, ώστε ο Δήμος να εξελιχθεί σε φορέα στήριξής τους.

– Έχει δεσμευτεί ότι θα συμπορευτεί με όλους τους εκπολιτιστικούς συλλόγους στον αγώνα για την ίδρυση πάρκου στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ένα θέμα που με αγγίζει και ως κάτοικο της περιοχής, αλλά και ως διοικητικό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Γηροκομείου.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου, θέλω να τους πω, οτι αυτή την φορά, οι Δημοτικές εκλογές στην Πάτρα είναι κρίσιμες, σημαντικές και θα καθορίσουν το μέλλον της, όχι μόνο για τα επόμενα χρόνια, αλλά για πολύ περισσότερο.

Κάθε ένας από εμάς πρέπει να αναλάβει τη μικρή ή μεγάλη ευθύνη που του αναλογεί, ώστε η Πάτρα της στασιμότητας, να γίνει η Πάτρα της ανάπτυξης! Η δική μου ευθύνη οριστικοποιείται στη συστράτευσή μου με τον Κώστα Σβόλη. Η Πάτρα μπορεί να ελπίζει με Δήμαρχο τον Κώστα Σβόλη! Μια Πάτρα ενωμένη και δυνατή!!!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement