Connect with us

Ελλάδα

Παύλος Δημητριάδης: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» – Δείτε φωτογραφίες

Published

on

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον δημοσιογράφο και εκδότη Παύλο Δημητριάδη το μεσημέρι της Τρίτης (29/8) στο Νεκροταφείο Μελισσίων όπου τελέστηκε η κηδεία του.

Δείτε φωτογραφίες:

dhmhtriadhs-funeral__11_
dhmhtriadhs-funeral__12_
dhmhtriadhs-funeral__13_
dhmhtriadhs-funeral__1_
dhmhtriadhs-funeral__2_
Γιώργος Τσούκαλης και Νίκος Σουγλέρης
dhmhtriadhs-funeral__3_
dhmhtriadhs-funeral__4_
dhmhtriadhs-MK
dhmhtriadhs-funeral__6_
dhmhtriadhs-funeral__8_
dhmhtriadhs-funeral__9_

Ο Παύλος Δημητριάδης έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (26/08) βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του αλλά και τους συνεργάτες του.

Ποιος ήταν ο Παύλος Δημητριάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου 1959. Ηταν εκδότης και διευθυντής της επιχειρηματικής εφημερίδας “DEAL news”. Υπήρξε επίσης εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων “Espresso” και “PRESS Time”.

Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Απογευματινή», όπου υπηρέτησε για 20 χρόνια το ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, όπως η πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, ενώ έκανε συνεντεύξεις δεκάδων προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής. Συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το «Έθνος», η «Καθημερινή», ο «Θησαυρός» και το “Εμπρός”. Στην ΕΡΤ παρουσίαζε την εκπομπή «2 ρεπόρτερς 1 θέμα». Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή “Ελλάδα SOS”. Έγραψε το βιβλίο «Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού».

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την είδηση της απώλειας του κ. Δημητριάδη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του συναδέλφου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement