Connect with us

Ελλάδα

Δείτε βίντεο: Άγρια κόντρα Τασούλα με Βελόπουλο – «Εξευτελιστική η συμπεριφορά σας», «Δεν θέλω νταβατζήδες»

Published

on

Θεωρίες συνομωσίας για ανεμογεννήτριες και εμπρησμούς και βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού συμπεριέλαβε στην δευτερολογία του ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για τις φωτιές.

Η τοποθέτηση του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης προκάλεσε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη και του ζήτησε να επιδεικνύει μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Δείτε βίντεο:

 

«Ο πρωθυπουργός λέει σαχλαμάρες και ψέματα. Είναι ψεκασμένος πρωθυπουργός. Δεν θα αφήσω τον πορφυρογέννητο πρωθυπουργό να μας μιλάει έτσι. Ξέρω ότι αυτά που λέω προσβάλουν τον πρωθυπουργό» είπε αρχικά ο κ. Βελόπουλος ενοχλημένος από την κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρεμβαίνοντας σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του κοινοβουλίου είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης: «η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη. Εξευτελιστική για πολιτικό αρχηγό. Μόλις παραδεχθήκατε ότι προσβάλλετε τον πρωθυπουργό. Παριστάνετε κ. Βελόπουλε ότι ξέρετε και από ιστορία. Μιλήσατε για προφυρογέννητους. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζετε ότι δεν υπήρχε πορφύρα όταν γεννήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 1968. Υπήρχε χούντα. Αρκετά πια με το χαμηλότατο επίπεδό σας που μόνος σας παραδεχθήκατε».

Απαντώντας ο Κ. Βελόπουλος σημείωσε: «δικαίωμα μου να λέω ότι θέλω. Κάνετε αφ υψηλού κριτική. Δεν θέλω νταβατζήδες ούτε προστάτες. Εχω προστάτη μου την Παναγία»

Επανερχόμενος ο κ. Τασούλας είπε «μετά την διαγραφή των βουλευτών από την ΚΟ των Σπαρτιατών έχει αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων και πλέον 5ο κόμμα είναι η Ελληνική Λύση. Αυτό κ. Βελόπουλε αυξάνει και τις ευθύνες σας. Σήμερα μας απογοητεύσατε σφόδρα» ενώ πρόσθεσε «σας ακούμε να μιλάτε για το κακό «σύστημα», βρέ άνθρωπέ μου – που λέει και η κοινωνία – που το είδες το σύστημα. Τώρα προσπαθούμε να το φτιάξουμε και να κάνουμε την χώρα μας κανονική ευρωπαϊκή χώρα»

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Πρόεδρος της Βουλής είπε απευθυνόμενος στον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης: «χθες είχαμε την ακρόαση των μελών του 5ου τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μας είπαν λοιπόν ότι οι απόψεις ότι πρέπει να κάει ένα δάσος για να μπουν ανεμογεννήτριες είναι «απόψεις ότι να είναι»».

Ροή ειδήσεων

Advertisement