Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Published

on

Καλός καιρός αναμένεται για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, σήμερα Σάββατο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φθάσει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι δυνατοί και θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ , ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 50%.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και αύριο Κυριακή.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης, και πρόσκαιρα στην Εύβοια και πιθανόν στην Ανατολική Στερεά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 26 βαθμούς), 18 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 17 έως τους 27 βαθμούς στην Ήπειρο), 21 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από γενικά ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο και στον Κορινθιακό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement