Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (10/9)

Published

on

Κριός

H σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

 

Ταύρος

Θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 

 

Δίδυμοι

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

 

Καρκίνος

Η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα και αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ίσως να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

 

Λέων

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

 

 

Παρθένος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

 

Ζυγός

Τη σημερινή μέρα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

 

Σκορπιός

Σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

 

Τοξότης

Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ! Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν.

 

Αιγόκερως

Σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

 

 

Υδροχόος

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και να δίνουν τη θέση τους σε εξελίξεις, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

 

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία, σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement