Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Στον Ανακριτή ένας ακόμη κατηγορούμενος για το μαχαίρωμα οπαδού

Published

on

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο πρώτος από τους συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από το δημοτικό πάρκο Αγρινίου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου από μαχαιριές στον μηρό.

Εξάλλου, σήμερα Τρίτη θα απολογηθεί ο δεύτερος εκ των δυο πρώτων συλληφθέντων, 30 ετών.

Ο αριθμός των συλληφθέντων πλέον φτάνει τους έξι (σ.σ. αναζητείται ένας ακόμη), αφού μετά τον 25χρονο που συνελήφθη από την Τροχαία το πρωί, παραδόθηκαν ακόμη τρία άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο οπαδικό επεισόδιο που σόκαρε το Αγρινίου και που αναζητούνταν μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Οι ηλικίες των τριών παραδοθέντων είναι 20, 24 και 30 ετών.

Χθες ήταν η μέρα απολογίας του ενός εκ των δυο πρώτων συλληφθέντων, 21 ετών, που αντιμετωπίζουν βαρύτατο κατηγορητήριο. Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement