Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη Κ. Σβόλη στο ΓΝΠ “Ο Άγιος Ανδρέας”

Published

on

“Ο ευαίσθητος και νευραλγικός Τομέας της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο οι περιοδείες μας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου περιλαμβάνουν επισκέψεις σε νοσοκομειακά ιδρύματα και κέντρα υγείας της περιοχής μας. Ως γιατρός, άλλωστε, και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο επικεφαλής της παράταξής μας Κώστας Σβόλης, δεν θα μπορούσε να μη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Υγεία”, είναι το μήνυμα που στέλνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σβόλης.

Την Δευτέρα 11/9 επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο ίδιος και οι υποψήφιοί του από τη διοίκηση της εγκατάστασης για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν γιατρούς, ασθενείς και προσωπικό.

“Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες κι, αφού μας ξενάγησαν στους χώρους της ιστορικής μονάδας υγείας της πόλης μας, μας ανέπτυξαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του «Αγίου Ανδρέα», καθώς επίσης και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και την ενίσχυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, η διοίκηση του «Αγίου Ανδρέα» ενημερώθηκε για το πρόγραμμά μας και ειδικότερα για τις θέσεις μας στον τομέα της Υγείας, με το βασικό ζητούμενο να είναι η συνεργασία Δήμου Πατρέων και δομών υγείας για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων και κυρίως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και των συγγενών τους. Αυτή, άλλωστε, είναι και η αποστολή της Ιατρικής. Ως αυριανή Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξουμε κάθε διεκδίκηση προς ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας. Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τη μεγάλη τους προσφορά κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19. Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ!” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Κώστα Σβόλη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement