Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοδεία Σπύρου Σκιαδαρέση στην Αιτωλοακαρνανία

Published

on

Στον φιλόξενο τόπο της Αιτωλοακαρνανίας περιόδευσε Παρασκευή και Σάββατο πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης εισπράττοντας τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών.

Την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν την Αμφιλοχία και συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας και την αγορά της πόλης. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, όσο και των επαγγελματιών, οι οποίοι δυστυχώς, παραμένουν «ξεχασμένοι» από την περιφερειακή Αρχή. Επόμενος σταθμός ήταν το Σπάρτο, η Βόνιτσα και η Ναύπακτος, ενώ την επόμενη ημέρα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, περιόδευσε σε Ευηνοχώρι, Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι.

«Δυστυχώς η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή έχει εγκαταλείψει τις πόλεις και τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, βυθίζοντας τον τόπο στη μιζέρια. Είναι εμφανής η έλλειψη έργων υποδομής από άκρου σε άκρο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρά το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας δεν έχει προχωρήσει ακόμη η σύνδεση της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η σύνδεση Ναυπάκτου- Θέρμου, ούτε καν η σύνδεση του λιμένα Αστακού με την Ιόνια Οδό. Αυτό όμως, που είναι εμφανέστατο είναι οι ενδοπεριφερειακές ανισότητες και ο διαχωρισμός των πολιτών σε δύο κατηγορίες.

Οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας είναι αποφασισμένοι στις 8 Οκτωβρίου να κάνουμε μαζί την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την θερμή υποδοχή που μας επιφυλάσσουν και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα εδώ, και την επόμενη μέρα των εκλογών», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Και από τις περιοδείες στην Αιτωλοακαρνανία, στην οποία θα επιστρέψει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στο Αγρίνιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα, στην Ανδραβίδα, όπου παρευρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Αθανάσιος. Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη να ανέβει στο αναλόγιο και να ψάλει, ευχαριστώντας τον θερμά για την παρουσία και τη συμμετοχή του στις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Η ημέρα έκλεισε με επίσκεψη στην Αμαλιάδα.

Οι περιοδείες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς παρά τον περιορισμένο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι, σκοπός τους είναι να έρθουν σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, μεταφέροντας μήνυμα ενότητας και αλλαγής. Να σημειωθεί, πως εκτός από τις περιοδείες στις οποίες συμμετέχει ο επικεφαλής της παράταξης, ταυτόχρονα πραγματοποιούνται κι άλλες, από κλιμάκια υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και στελεχών των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement