Connect with us

Διεθνή

Ένας πιτσιρίκος και ο γάιδαρός του είναι οι καλύτεροι φίλοι -Μια ιστορία αγάπης και ενσυναίσθησης

Published

on

Εσείς χρειάζεστε κάτι που θα σας φτιάξει το κέφι σήμερα;

Αν ναι, τότε έχουμε τη λύση! Μέσα στον καταιγισμό δυσάρεστων εικόνων απ’ όλο τον κόσμο, βρήκαμε την όαση της ημέρας. Πρόκειται για μια οικογένεια στο Ontario του Καναδά που ζει σε μια φάρμα και μοιράζεται την καθημερινότητά της στο Instagram, στο Youtube, και στο TikTok.

Η οικογένεια έχει τρία μικρά παιδιά και πολλά ζώα, μεταξύ των οποίων κοτόπουλα, κατσικάκια, μια οικογένεια αλπάκα, ένα μικρό άλογο, και τη μασκότ της που είναι ένα γαϊδουράκι, ο Snickers. Τα παιδιά μεγαλώνουν ξένοιαστα και χαρούμενα ανάμεσα στα ζώα, παρακολουθούν γέννες, εξοικειώνονται με τις λειτουργίες της φύσης, συμμετέχουν στις δουλειές της φάρμας, και μαθαίνουν να αγαπούν και να φροντίζουν με όλη τους την καρδιά, αναπτύσσοντας σχέσεις με τα χνουδωτά μέλη της οικογένειας.

Πραγματικά, μπορείτε να περάσετε ώρες να χαζεύετε τους λογαριασμούς της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο μικρός Gunnar και η αξιολάτρευτη αδερφή του η Mia, καθώς και το μωρό της οικογένειας, μεγαλώνουν από τη γέννησή τους περιτριγυρισμένα από ζώα, των οποίων οι ζωές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με αυτή της οικογένειας. Η μικρή Mia μαθαίνει να λέει τις πρώτες της λεξούλες, και τις απευθύνει στον πρωταγωνιστή των περισσότερων οικογενειακών ιστοριών, τον υπομονετικό και γλυκύτατο γαϊδαράκο Snickers – τον οποίο προφέρει “Kickers”.

Βλέπουμε τον Snickers σε αμέτρητα στιγμιότυπα από την ζωή στη φάρμα, τα περισσότερα από τα οποία είναι με τον Gunnar. Μας συστήνεται (μέσω της κηδεμόνα του), τρώει μήλα που του προσφέρουν τα παιδιά, τους δίνει φιλάκια, παίζει στο γρασίδι με την φίλη του την Polly (το πόνι), και δίνει σε όλους αμέτρητες τρυφερές αγκαλιές.

Η σχέση που έχει αναπτύξει ο πιτσιρίκος Gunnar με τον γαϊδαράκο είναι μοναδική. Σεβασμός, αγάπη, φροντίδα και επικοινωνία τόσο από τον έναν όσο και από τον άλλο.

Ορίστε μερικά από τα αγαπημένα μας βιντεάκια, που μας θυμίζουν πόσο απλή είναι η ευτυχία σε αυτή τη ζωή, πόσο ξένοιαστη και γεμάτη πρέπει να είναι μια παιδική ηλικία, και πόσο σημαντική είναι η ανάπτυξη της ενσυναίσθησης σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους.

Ο Snickers τρίβεται και κουτουλάει τη μαμά του σαν γάτα που ζητάει χάδια:

Η Mia ταΐζει τα αλπάκα:

Τέτοιες εικόνες μας δίνουν ελπίδες και μας θυμίζουν ότι η σχέση μας με τη φύση μπορεί ακόμα να σωθεί, πως είμαστε κι εμείς μέρος της όπως όλα αυτά τα μαγικά πλάσματα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement