Connect with us

Ελλάδα

Βόλος: Αυτός είναι ο Αλβανός που κρατούσε φυλακισμένη και βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του

Published

on

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης τα στοιχεία του 28χρονου Αλβανού που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του στον Βόλο. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, πρόκειται για τον A. Κ.

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου η πληροφορία που μεταφέρει το gegonota.news ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους επειδή δεν ήθελε κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Η αρχή του τέλους για την αδιανόητη περιπέτεια της 22χρονης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης όταν κινητοποιήθηκε η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της 22χρονης ύστερα από έναν νέο ξυλοδαρμό.

Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία με τον 28χρονο όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν επρόκειτο για απειλή, να ανοίγει την πίσω πόρτα για να το σκάσει. Οι γείτονες, όμως, τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν μητέρα και κόρη να είναι σαν ένα ανθρώπινο κουβάρι. Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των γεγονότων, ούτε την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.
[tps_title][/tps_title]

Ροή ειδήσεων

Advertisement