Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Π.Ψωμάς: Δίπλα στους Φορείς Κοινωνικής Φροντίδας και τους Μαχητές της ζωής

Το σπιράλ στηρίζει κάθε πρωτοβουλία εθελοντισμού και αλληλεγγύης

Published

on

Το Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21- 23 Σεπτεμβρίου στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας επισκέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς.

Ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν και ενημερώθηκε για τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους που έχουν να κάνουν με τη διάδοση των αξιών της αλληλεγγύης, της ενότητας και της συνεργασίας, την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε θέματα υγείας και κοινωνικής προστασίας, την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης κ.α.


Πολυπληθής αντιπροσωπεία του σπιράλ με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά έδωσε το παρόν και στην εκδήλωση των Μαχητών, την Πέμπτη 21/9, όπου παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το μουσικοχορευτικό δρώμενο με τίτλο «Φτάσε όπου δε μπορείς» σε σκηνοθεσία της χορογράφου κυρίας Μαριμίλλης Ασημακοπούλου.
Ο Πέτρος Ψωμάς δήλωσε την ικανοποίησή του που το Φεστιβάλ εξελίσσεται σε ετήσιο θεσμό και εξήρε την εθελοντική δράση των σωματείων, που λειτουργούν στην πόλη και όσα οι άνθρωποί τους προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη. Τόνισε, εξάλλου, τον καταλυτικό ρόλο που οφείλει να παίζει ο Δήμος Πατρέων, ως αρωγός τέτοιων προσπαθειών και υποστηρικτής αντίστοιχων δράσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement