Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεχίζεται το πλύσιμο των πλατειών και των κάδων απορριμμάτων στην Πάτρα

Published

on

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, συνεχίζουν με συνέπεια το έργο τους, που αφορά στην εικόνα της πόλης και στο πώς θα γίνει πιο όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Έτσι, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, συνεχίζοντας με επιμέλεια -παρά την έλλειψη προσωπικού- το πλύσιμο των πλατειών της πόλης μας, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που φρόντισε να προμηθευτεί η Δημοτική Αρχή, σήμερα καθαρίζουν τις πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Τριών Συμμάχων.

Προηγήθηκαν, η πλαζ της Αγυιάς η πλατεία Νόρμαν, ο Έσπερος οι πλατείες Ταμπαχάνων και Μαρούδα και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι και πεζόδρομοι, με βάση τον προγραμματισμό της αρμόδιας Διεύθυνσης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται και το πλύσιμο των κάδων, με τα τέσσερα καδοπλυντήρια, που δουλεύουν δύο το πρωί και δύο το βράδυ, προσπαθώντας να καλύψουν όσο γίνεται γρηγορότερα, όλη την έκταση του Δήμου Πατρέων.

Παράλληλα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίωνοι εργαζόμενοι του Τομέα Πρασίνου, κόβουν, καθαρίζουν και περιποιούνται το πράσινο, ενώ στην πλατεία Τριών Συμμάχων οι εργαζόμενοι του Ηλεκτροφωτισμού, αντικαθιστούν τις λάμπες των φωτιστικών, πάντα τύπου LED, που εξοικονομούν ρεύμα και δίνουν καλύτερο φως.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement