Connect with us

Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ηττήθηκε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση είναι εδώ, ίδιος, με άλλο περιτύλιγμα

Published

on

Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, συζητήθηκαν στη κλειστή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή, ενώ έγινε και μία πρώτη αποτίμηση της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημασία για το ΠΑΣΟΚ έχει η ανάδειξη της «αποτυχίας της κυβέρνησης» και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινός τόπος των τοποθετήσεων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ήταν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, που ηττήθηκε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση είναι εδώ, ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Οδικός χάρτης των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνδιαμόρφωσαν έναν οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο, με παρεμβάσεις στη Βουλή και την κοινωνία.

Θα επικεντρωθεί στα θέματα της υγείας, του αυξημένου κόστους διαβίωσης, τα αγροτικά και την αποκατάσταση των πληγεισών από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες περιοχών.

Επ’ αυτών, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει δέσμη προτάσεων, που θα επικοινωνηθούν κοινοβουλευτικά και με πολιτικές δράσεις, καθώς – όπως επισημάνθηκε – σημασία για το ΠΑΣΟΚ έχει η ανάδειξη της «αποτυχίας της κυβέρνησης» και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξει νέα συζήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τους βουλευτές του κόμματος.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement