Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άννα Μαστοράκου: Περιοδεία σε Νιφορέικα, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι και Λακκόπετρα

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχει ήδη ξεκινήσει και η Αννα Μαστοράκου πυκνώνει τις περιοδείες της ανά την Αχαΐα και τις συναντήσεις της με τους πολίτες της περιοχής.

Επόμενοι σταθμοί για την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, ήταν τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, το Λιμνοχώρι και η Λακκόπετρα, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων, με κυρίαρχο εκείνο της άρδευσης.

Όπως αναφέρουν οι πολίτες των παραπάνω περιοχών της Δυτικής Αχαΐας – κι όχι μόνο – οι γεωτρήσεις, πλέον, δεν επαρκούν και σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του νερού, το αποτέλεσμα είναι η μειωμένη παραγωγή. Όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο κόσμος της περιοχής περιμένει εναγωνίως τον αγωγό που θα συνδέει με το φράγμα του Πηνειού προκειμένου να λυθεί το θέμα της άρδευσης στον κάμπο της Δυτικής Αχαΐας.

Παράλληλα, σοβαρό ζήτημα υπάρχει και με τον χαρακτηρισμό χωραφιών ως δασικά. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Πώς θα υπάρξει τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας όταν χωράφια μέχρι τη θάλασσα έχουν χαρακτηριστεί δασικά; Και πώς θα προχωρήσουμε μπροστά όταν χρησιμοποιούνται χάρτες του 1946; Και τέλος, πώς θα δημιουργηθούν και θα γεμίσουν από κόσμο καταλύματα, όταν οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάρουν ένα χαρτί από το Δασαρχείο;».

Η Αννα Μαστοράκου συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις περιοδείες της, ενώ παράλληλα εντείνει τις ετοιμασίες και για την προεκλογική της συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα (21:00) στο «Royal» Πάτρας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement