Connect with us

Ελλάδα

Non stop η κόντρα Αχιλλέα Μπέου με Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Φώναξε τον φλώρο να βοηθήσει»

Published

on

Εκτός εαυτού βγήκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα με τον τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο δήμαρχος του Βόλου χρησιμοποίησε ξανά τις ίδιες εκφράσεις για τον τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Την άλλη φορά που μου την έφερες… Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε. Εδώ είμαστε 20 ώρες το 24ωρο στο δρόμο. Αυτόν τον φλώρο φώναξέ τον να βοηθήσει. Το «φλώρος» δεν είναι βρισιά. Άσε τώρα, που πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός;», είπε έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος.

«Σε αδικεί αυτό, μην το κάνεις», του έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έκανε λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία. «Αυτό που ζούμε εδώ είναι μια θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος. «Αυτό που έχει συμβεί δεν υπάρχει στον κόσμο. Είκοσι μέρες ο κόσμος στην ταλαιπωρία, μες στις λάσπες. Να έχει καταστραφεί η περιουσία του. Αυτό που ζούμε είναι μια θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Κινδυνεύουν να λιποθυμήσουν από την κούραση είκοσι μέρες τώρα, κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η καταστροφή στη Θεσσαλία και η κόντρα με τον Μπέο
Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο αγαπημένος τραγουδιστής Αλκίνοος Ιωαννίδης είχε αναφερθεί στην καταστροφή στη Θεσσαλία μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη, τον ρημαγμένο παράδεισο, από το Πήλιο

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη, τον ρημαγμένο παράδεισο, από το Πήλιο». Με αυτά τα λόγια, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είχε μιλήσει στο κοινό στη συναυλία του στην Τεχνόπολη, μεταφέροντας την εικόνα της Θεσσαλίας, μετά το πέρασμα του «Daniel».

«(Ερχομαι) από τα αποκομμένα χωριά, από τα πεσμένα γεφύρια, τους βουλιαγμένους δρόμους, τα κατεστραμμένα σπίτια, τα γκρεμισμένα.

Έρχομαι από τη λάσπη. Από τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης που ζει μόνιμα στους Σταγιάτες Πηλίου, στράφηκε κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά – εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος – “Ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς», τόνισε και πρόσθεσε:

«Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως…».

Και συνέχισε: «Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν, δεκαετίες τώρα, όσους μας ρημάζουν. Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη».

Οργή Μπέου για Αλκίνοο Ιωαννίδη
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Βόλου, που έχει από το παρελθόν συγκρουστεί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για την υπόθεση των υδάτων στους Σταγιάτες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο. Μιλάμε για τραγικό νούμερο. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Με πήραν τηλέφωνο πολλοί καλλιτέχνες για να βοηθήσουν. Να στείλουν τρόφιμα και νερά. Πόσο κόσμο είχε η συναυλία του; Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Εγώ βγήκα να μιλήσω για την πόλη μου, τον Βόλο».

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement