Connect with us

Ελλάδα

Βιντεοσκοπούσε την πρώην του με τον εραστή της και τα έβαζε στο διαδίκτυο

Published

on

Ένα νέο περιστατικό revenge porn έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς, αυτήν τη φορά από τη Ρόδο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 32χρονος, αφού βιντεοσκόπησε την 23χρονη πρώην σύζυγό του με τον εραστή της, ανέβασε στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό.

Βιντεοσκοπούσε την 23χρονη από την μπαλκονόπορτα του δωματίου χωρίς να γίνει αντιληπτός

Όπως περιγράφεται στη μήνυση που υπέβαλλε η 23χρονη, όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον 32χρονο. Η ίδια ανακάλυψε τυχαία ότι ο πρώην σύζυγός της είχε αναρτήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία που την απεικόνιζε σε ιδιαίτερες στιγμές με τον νέο της σύντροφο.

Μάλιστα, και όπως καταγγέλλεται, ο 32χρονος κατάφερε να φτάσει ως τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματος και να βιντεοσκοπήσει την 23χρονη από την μπαλκονόπορτα του δωματίου χωρίς να γίνει αντιληπτός, αναρτώντας έπειτα το επίμαχο υλικό στο διαδίκτυο.

Εργαλείο για την καταπολέμηση της εκδικητικής πορνογραφίας
Ένα νέο εργαλείο που εντοπίζει και καταργεί υλικό μη συναινετικού διαμοιρασμού (ή όπως ειναι γνωστό ως υλικό εκδικητικής πορνογραφίας) απο το διαδίκτυο, είναι διαθέσιμο δωρεάν στους χρήστες στην χώρα μας, μέσω της Ανοιχτής Γραμμής καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, SafeLine.gr, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Πρόκειται για την εφαρμογή StopNCII.org (Stop Non-Consensual Intimate Images Abuse) η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement