Connect with us

Ελλάδα

Μπέος: Δεν με στηρίζει κανένα κόμμα, δεν μπορώ να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες

Published

on

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη δίνει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος διαψεύδει ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία ενώ αναφέρει:

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

Στη δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος, προσκαλεί ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, να βοηθήσει στον Βόλο.

Ολόκληρη η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι…»

Ροή ειδήσεων

Advertisement