Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Για την αγαπημένη μας πόλη που θέλουμε και αξίζουμε

Published

on

Του Σταύρου Γεράνιου, φαρμακοποιού, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Πατρέων με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κ. Σβόλη

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθειά μας πορευτήκαμε σε έναν διαφορετικό δρόμο, που έχει ως προτεραιότητα του τον άνθρωπο, τον συμπολίτη. Διότι η Πάτρα έχει ανάγκη μια ειλικρινή ανθρωποκεντρική πολιτική με γνώμονα τη στήριξη του πολίτη.
Θέλουμε την τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας, μέσα από την οποία ενισχύεται η τοπική οικονομία. Θέλουμε την ενεργειακή μας αυτονομία και την προσέλκυση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων. Έχουμε ανάγκη την απορρόφηση των κρατικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Παράλληλα, είναι απαραίτητη η συνεργασία του Δήμου με τα Πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά και επιστημονικά ινστιτούτα. Θέλουμε τη δημοτική αστυνομία, απαιτούμε λύσεις στο κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και το αποχετευτικό. Θέλουμε χώρους για αθλοπαιδιές, ωστόσο επιζητούμε και τα μεγάλα έργα υποδομής.
Δεν θεωρούμε ότι τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας έχουν κομματικά χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε τον οποιονδήποτε πολίτη, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να συμπορευτεί μαζί μας. Διότι δεν είναι πρόθεση μας να είμαστε δημοτική αρχή μερίδας Πατρινών, αλλά όλων των Πατρινών. Επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση για όλους τους συμπολίτες μας. Και στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει καμία, κανείς. Μακριά από εμάς τοξικές και εμμονικές συμπεριφορές.
Η παράταξή μας, «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πατρινούς, προτάσσοντας την κοινή λογική, τον μέσο νου, τη διάθεση προσφοράς, το ήθος, τη σύγχρονη πολιτική σκέψη, τη μετριοπάθεια και τη συνέργεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement