Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη»-Aπόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα

Published

on

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου η «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική
Αχαΐα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχουν δώσει ζωή στην πόλη και τα χωριά του Δήμου, διαδίδοντας την αλλαγή που έρχεται από τις 8 Οκτωβρίου.

Με μηνύματα αισιοδοξίας, σαφές πλάνο διοίκησης και αποδεδειγμένα αποτελεσματική
εμπειρία ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος περιοδεύει μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού τις τελευταίες εβδομάδες στα χωριά του Δήμου.
Σήμερα το βράδυ στις 20.30, στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα, ο
Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία και θα αναφερθεί αναλυτικά στις παθογένειες που δεν ξεπεράστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και πως θα πετύχει τα επόμενα χρόνια η Δυτική Αχαΐα να κάνει άλμα στο μέλλον.
Αύριο Πέμπτη στις 20.00, ο υποψήφιος Δήμαρχος θα μιλήσει σε Βουπράσιο, Μετόχι και Λάππα, ενώ την Παρασκευή θα κλείσει την προεκλογική περίοδο με εκδηλώσεις στα Λουσικά και το Μαζαράκι απ’ όπου κατάγεται.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τη μεγάλη προεκλογική ομιλία:
«Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο μας, όλοι μαζί θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Η Δυτική Αχαΐα έχει προοπτική να ζήσει καλύτερες ημέρες και έχοντας στο πλευρό μου άξιους συμπολίτες, αισθάνομαι βέβαιος πως θα τις ζήσουμε μαζί. Έχουμε μπροστά μας μια σαφή επιλογή: Θέλουμε καλύτερες μέρες με περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας με την Κάτω Αχαΐα να μετατρέπεται σε πόλη-ορόσημο ή μας αρκεί μια αμφίβολη διαχείριση των όσων υπάρχουν μέχρι σήμερα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Δεν περιμένουμε τις εκλογές. Δουλεύουμε ήδη για το αύριο της Δυτικής Αχαΐας. Με σαφές σχέδιο, άξιους και ικανούς υποψήφιους και εμπειρία που φέρνει επιτυχίες θα αλλάξουμε το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας! Όλοι μαζί, μέχρι την τελική νίκη!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement