Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κων/νος Κόντης: «Η ψήφος μας είναι το όπλο μας»

Published

on

 

Λίγες ώρες πριν «μιλήσει» ο λαός ο νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, Κωνσταντίνος Κόντης στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες.

«Η πατρίδα μας χρειάζεται Περιφερειακές Αρχές οι οποίες να σχεδιάζουν, να διεκδικούν και να υλοποιούν έργα πνοής σε επίπεδο υποδομών που να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών, το φυσικό πλούτο της χώρας και τη παραγωγή. Δεν έχουμε ανάγκη από επικοινωνιακές φανφάρες, έργα βιτρίνας και αυλοκόλακες των κυβερνητικών παραγόντων. Οι εποχές είναι κρίσιμες, η ψήφος μας είναι το όπλο μας. Η αλλαγή είναι στο χέρι μας! Υπάρχει και άλλος δρόμος», τονίζει ο κ. Κόντης.

Ο ίδιος στην διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας έδωσε την δική του μάχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο με γνώμονα – όπως αναφέρει- το συμφέρον του πολίτη της Δυτικής Ελλάδας.

«Σταθερός στις δημοκρατικές αρχές, πιστός στην κουλτούρα των συνεργασιών απέναντι στη συντήρηση, το νεοφιλελευθερισμό τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες θα δώσω εκ νέου τον αγώνα στο πλευρό του Κώστα Καρπέτα με την παράταξη Μαζί αλλάζουμε για την πρόοδο για τον τόπο μας», καταλήγει.

 

(*) Ο Κων/νος Κόντης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτα

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement