Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αισιοδοξία, παρουσία Κουτσούμπα στην «Λαϊκή Συσπείρωση» για επανεκλογή Πελετίδη στον Δήμο Πατρέων

Published

on

«Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας» μετέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε την Πάτρα, την πόλη όπου η αγωνιστική Δημοτική Αρχή «έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα», όπως τόνισε.

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, πολλοί από τους οποίους υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», υποδέχτηκαν το μεσημέρι τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στο εκλογικό κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Πελετίδη και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Παρίση, ενώ έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα εδώ από την Πάτρα, όπου η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων θέλουμε να απευθύνουμε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, με το “γαρύφαλλο”, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους “Πελετίδηδες” σε όλη την Ελλάδα!».
Ο Κώστας Πελετίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Εννέα χρόνια τώρα, δίνουμε με τον πατραϊκό λαό έναν όμορφο αγώνα για την προκοπή του λαού μας, για να έχουν τα παιδιά μας αυτά που δικαιούνται και σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχαμε συμπαραστάτη πάντοτε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τον Γραμματέα μας, τον Δημήτρη τον Κουτσούμπα και τον ευχαριστούμε για όλη αυτή την συμπαράσταση, γιατί όταν έχουμε πολλές δυνάμεις και ισχυρή βοήθεια έχουμε και νίκες. Και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο, μαζί με τον πατραϊκό λαό, για να έχουμε αυτά που πρέπει. Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα, δημιουργεί προϋποθέσεις για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μέλλον για τα παιδιά μας»
«Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με τον Πελετίδη δήμαρχο και πάλι», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την άφιξη του Δημήτρη Κουτσούμπα και τον χαιρετισμό του με τον δήμαρχο.
Στον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ προσφέρθηκε δώρο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ομιλία του ο κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και στις διεκδικήσεις της, επικεντρώνοντας στη διέλευση του τρένου, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του, ότι «δεν θα επιτρέψει να διχοτομηθεί η πόλη».
Επιπλέον ανέφερε ότι «δεν θα είμαστε το καλό παιδί και θα διεκδικούμε από τα υπουργεία», συμπληρώνοντας: «Εμείς πάμε σε μια κατεύθυνση και οι άλλες παρατάξεις πάνε αλλού. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων. Θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, μια πόλη με αξίες».
«Στις 8 του μήνα, υπερασπιζόμαστε, μαζί με τον πατραϊκό λαό, το μέλλον των παιδιών μας, την προκοπή του τόπου μας. Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο σ’ όσους νομίζουν ότι με παραμύθια, παραπληροφόρηση, ψέματα, θα παραιτηθούμε από τις κατακτήσεις μας, από την ωραία προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας, να κάνουμε την Πάτρα μια πόλη χαράς για τα παιδιά μας» ανέφερε.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Σωτήρης Παρίσης, τόνισε-μεταξύ άλλων- ότι «μπορούμε να μπούμε στο μάτι όλων αυτών, αλλά και της κυβέρνησης της ΝΔ που περιμένουν το βράδυ των εκλογών να βγουν να πουν ότι ο λαός έδωσε το «πράσινο φως» για να συνεχίσουν να εγκληματούν απέναντι στις ζωές μας. Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, να κάνουμε την έκπληξη και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement