Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πατρινός δικηγόρος Χρήστος Πλακούδας υποψήφιος με τον Κ.Σβόλη : «Η Πάτρα πρωτεύουσα και πρωταγωνίστρια ξανά!»

Published

on

Ο Πατρινός δικηγόρος Χρήστος Πλακούδας κατέρχεται στις εκλογές της Κυριακής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη».

Ο ίδιος μιλώντας στο gnomip.gr επισημαίνει τον λόγο που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα επισημαίνοντας τα εξής: «Ο λόγος που με ώθησε να κατέλθω στον στίβο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο της Πάτρας είναι απλός: Δεν μπορούσα να βλέπω την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα επαγγελματικά να είναι στάσιμη, οπισθοδρομική, σε ένα τέλμα. Δεν άντεχα στην ιδέα ότι οι ίδιοι οι Πατρινοί δημότες και συμπολίτες μου, να ταξιδεύουν σε πόλεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, να μαγεύονται από την ομορφιά και την ποιότητα αυτών των πόλεων αλλά δυστυχώς για την δική τους πόλη, την Πάτρα, να ντρέπονται για αυτήν. Αποφάσισα λοιπόν να αποδεχτώ την πρόταση του Κωνσταντίνου Σβόλη, γνωστού ιατρού καρδιολόγου και νυν δημοτικού Συμβούλου, να πορευτούμε μαζί σε έναν αγώνα άνισο αλλά ωραίο, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της πόλης μας, να πείσουμε του πατρινούς συνδημότες μας ότι υπάρχει μια νέα, φρέσκια, εναλλακτική λύση για τον Δήμο της Πάτρας. Με όραμα, με σχέδιο, με θέληση και αποφασιστικότητα να κάνουμε ξανά την Πάτρα μας «Πρωταγωνίστρια Ξανά»!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Πλακούδας Χρήστος είναι Δικηγόρος στο επάγγελμα, ασκεί μάχιμη δικηγορία ήδη από το 2005, από το 2022 είναι δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω ενώ είναι Νομικός σύμβουλος στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ) Πατρών.

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες ημερίδες και σεμινάρια υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, είναι κάτοχος πτυχίου σχετικά με την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενώ γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είναι επί πτυχίω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) με τίτλο «Εγκληματολογικές και Ποινικές Προσεγγίσεις της Διαφθοράς του Οικονομικού και Οργανωμένου Εγκλήματος».

Λάτρης της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας είναι μέλος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου που έχει σκοπό την ανάδειξη και διάσωση των αρχαίων ελληνικών θεάτρων «ΔΙΑΖΩΜΑ» με Πρόεδρο τον Σταύρο Μπένο καθώς και μέλος του Συλλόγου «Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών»

Είναι μέλος του Σωματείου «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης» (παράρτημα Αχαΐας), ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας Α.Σ.Π.  καθώς και εθελοντής αιμοδότης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement