Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

X. Μπονάνος: «Με τη δουλειά μας κατακτήσαμε την κορυφή στις καρδιές σας»

Published

on

 Έσπασε το φράγμα των 10.327 σταυρών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ο νυν αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος έλαβε και σ’ αυτήν την αναμέτρηση την πρώτη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους».

Ο ίδιος εμφανώς ικανοποιημένος για την πρωτιά σε σταυρούς σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Το ευχαριστώ σαν λέξη μπορεί να είναι λίγο, όμως είναι τόσο αυθόρμητο και βαθιά από την ψυχή μου, που αγκαλιάζει όλους εσάς που πιστέψατε στην δουλειά μας και στις αξίες μας. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα. Χωρίς δεκανίκια και μηχανισμούς με τους φίλους μας και την δουλειά μας κατακτήσαμε την κορυφή στις καρδιές μας.

Μας περιμένει δουλειά αρκετή αλλά γίνεται πιο εύκολη όταν έχεις την αγάπη των πολιτών της Αχαΐας. Δεν αλλάζουμε χαρακτήρα, ο θρίαμβος δεν μας μεταβάλει μυαλά, μας γεμίζει με μεγάλες ευθύνες αλλά και με την ελπίδα ότι η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται και εκτιμάται από ώριμους πολίτες που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να ανταμείβουν. Και σήμερα άλλη μια μέρα στο γραφείο όμως με γεμάτες μπαταρίες από τη μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε…».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement