Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σκηνικό τρόμου τα ξημερώματα στο Αίγιο – Κακοποιοί επιχείρησαν να ανατινάξουν ΑΤΜ και άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Published

on

Nύχτα τρόμου τα ξημερώματα στο Αίγιο, με …βροχή από πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα στις 05:00, στο Αίγιο, στην οδο Αιγιαλέως, στην πρόσοψη του σούπερ μάρκετ ΑΒ άγνωστοί προσπάθησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Περιπολικό της Ασφάλειας του Αιγίου που περιπολούσε στην πόλη εντόπισε τους δράστες, οι οποίοι άνοιξαν πυρ σε βάρος των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ ανταπέδωσαν τα πυρά. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ οι άγνωστοι έκαναν χρήση πυροσβεστήρων που είχαν μαζί τους, δημιουργώντας σύννεφο καπνού, καταφέρνοντας έτσι να διαφύγουν με όχημα που λίγο μετά βρέθηκε καμένο στο Αίγιο πλησίον του συνεταιρισμού.

Ο Διοικητής της Ασφάλειας Αιγιαλείας Ιορδάνης Μαγειράκης ενημερώθηκε άμεσα από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, έσπευσε στο σημείο μαζί με εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας και τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας για να αποκλείσουν το χώρο και να προχωρήσουν στην έρευνα.

Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

“Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα” δήλωσε στο gnomip.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, ο οποίος μετέβη από νωρίς το πρωί στο Αίγιο στο πλευρό των συναδέλφων του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement