Connect with us

Διεθνή

Αρκούδα έγινε viral όταν όρμηξε στο μπάρμπεκιου και το απόλαυσε

Published

on

Πεινασμένη αρκούδα στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε viral στο TikTok όταν την έπιασε επ’ αυτοφώρω η ιδιοκτήτρια του σπιτιού να καταβροχθίζει τα μπιφτέκια που ετοιμάζονταν στο μπάρμπεκιου και τη βιντεοσκόπησε.

«Οι καταραμένες αρκούδες έφαγαν το δείπνο μας απόψε», δήλωσε η χρήστρια του TikTok στην ανάρτησή της, με δεκάδες χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν το απρόσμενο πλην πολύ αστείο γεγονός.

Το βίντεο δείχνει την αρκούδα να πλησιάζει και να μυρίζει γύρω από το καπάκι της ψησταριάς πριν καταφέρει να ανοίξει το καπάκι και να ανακαλύψει τα μπιφτέκια που ψήνονταν.

Στη συνέχεια, τα καταβροχθίζει κατευθείαν από τη σχάρα, και τα δέκα, ενώ και μια άλλη αρκούδα τριγυρνά γύρω της χωρίς όμως να πλησιάσει τη σχάρα.

@melmelll7197

Damn bears ate our dinner tonight #bearweek #gatlinburgtennessee

♬ Paint The Town Red – Doja Cat

Η πεινασμένη αρκούδα δεν αρκέστηκε στα μπιφτέκια αλλά φαίνεται να απόλαυσε και μια κόκα κόλα διαίτης για… χώνεψη.

Η αρκούδα είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την ώρα που οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει τα μπιφτέκια να ψήνονται, θεωρώντας προφανώς ότι είναι ασφαλή αφού το καπάκι ήταν κλειστό.

Η αρκούδα όμως είχε άλλα σχέδια. Την επόμενη φορά, μάλλον θα το ξανασκεφτούν πριν αφήσουν το δείπνο τους χωρίς επίβλεψη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement