Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πόσο “πληρώνει” να παραμείνει ο ΟΦΗ αήττητος στην έδρα του;

Published

on

Ο ΟΦΗ είναι μέχρι στιγμής μια από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με τους Κρητικούς να βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Το μεγάλο «όπλο» της ομάδας φαίνεται πως είναι η έδρα της, καθώς σε αυτή ο ΟΦΗ κατάφερε και υπέταξε τόσο τον ΠΑΟΚ (1-0), όσο και την ΑΕΚ (2-0). Επίσης, επικράτησε με 3-2 του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνοντας από την αρχή «τα δόντια του».

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το παρολί ημέρας που θα σε στείλει ταμείο!

Έτσι λοιπόν, οι 9 από τους 12 βαθμούς του ΟΦΗ είναι με εντός έδρας νίκες κόντρα στους «μεγάλους» της κατηγορίας, ενώ έχει και μια ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο. Συνολικά, στο «Γεντί Κουλέ» έχει σκοράρει 7 φορές σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχει δει την εστία του να παραβιάζεται 3 φορές (οι 2 από τον Άρη).

Νταμπράουσκας ΟΦΗ: Τι άλλαξε ο Λιθουανός προπονητής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι εδώ και περίπου έναν χρόνο (προσλήφθηκε 25 Οκτωβρίου του 2022) ο τεχνικός της ομάδας από το Ηράκλειο. Ο Λιθουανός κόουτς έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το διάστημα να μεταδώσει τη φιλοσοφία του στον ΟΦΗ, βελτιώνοντας την ομάδα σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Πρώτα απ’ όλα στην αμυντική λειτουργία, η οποία είναι σαφώς πιο «δεμένη», πιο «σκληρή» συγκριτικά με πέρυσι τέτοια εποχή. Μπορεί η ομάδα του 46χρονου να δέχθηκε 41 γκολ σε 33 αγώνες πρωταθλήματος (μαζί με τα πλέι-άουτ) την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στο ανασταλτικό κομμάτι συνεχίζει να βελτιώνεται, κάτι που είναι εμφανές από τα πρώτα παιχνίδια της νέας (σεζόν).

Διαβάστε την συνέχεια στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement