Connect with us

Ελλάδα

Γεωργιάδης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, ένας νόμος κρύβει πολλά

Published

on

«Θέλω να δω το νομοσχέδιο και μετά θα σας πω» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τον νόμο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον στον Στέφανο Κασσελάκη», είπε εισαγωγικά ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν είναι καθόλου ευρωνικός ενώ ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απάντησε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω σε αυτό το θέμα, θέλω να δω το νομοσχέδιο και μετά θα σας πω. Δεν έχω αξιωματική θέση κατά, ούτε αξιωματική θέση υπερ. Θέλω να δω τι συμβαίνει. Αντιλαμβάνομαι πλήρως όμως ότι οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν να έχουν αυτού του τύπου τον δεσμό δικαιούνται να τον έχουν στην κοινωνία που είμαστε».

Στην ερώτηση, χαρακτηριστικά, για το ποιο είναι το «αγκάθι» για να μην τον ψηφίσει ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε: «Όταν θα έρθει ο νόμος θα τον δούμε. Ενας νόμος κρύβει πολλά στις λεπτομέρειες του. Αξιωματικά σας λέω αποδέχομαι πλήρως ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement