Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στo ‘’Welcome to Up 2023’’

Published

on

 

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε για ακόμα μια χρονιά το ‘’Welcome to Up’’, το μεγάλο Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο διεξήχθη απ’ τις 18 ως τις 22 Οκτωβρίου, τόσο στο χώρο του Πανεπιστημίου, όσο και σε διάφορα σημεία Πάτρας, Αγρινίου και Μεσολογγίου.

To Επιμελητήριο Αχαΐας, ως ένας απ’ τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, μαζί με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έκανε αισθητή την παρουσία του, με δικό του περίπτερο στο Πάρκο Ειρήνης, στο χώρο του Πανεπιστημίου, που φιλοξενούσε πέντε επιχειρήσεις- μέλη του: α) ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (BacFresh) – β) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΣΑΡΑΣ (HELMIND)- γ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΑΒΟΣ (DAVOS MARKETING SERVICES) –  δ) ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (CAPE DREPANO KITE CENTER) – ε) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΝΕΛΗΣ (ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΑΣ). Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, φιλοξενήθηκε και ειδικό stand (με τα σχετικά banners & φυλλάδια) του φοιτητικού site  ‘’SpoudaZO.gr’’.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι βάφλες του κ.Μασσαρά (HELMIND) και ο χυμός ρόδι του κ.Μπακαλάρου (BacFresh) είχαν μεγάλη απήχηση στους φοιτητές, που σχημάτιζαν ουρές για να τα απολαύσουν.  Εξίσου σημαντικός αριθμός φοιτητών πάντως, επισκέφθηκε τόσο τους ανθρώπους της Ναυαγοσωστικής Σχολής, για να παρακολουθήσουν και ενημερωθούν για τα σεμινάρια βασικής υποστήριξης ζωής (BLS), όσο και το σταντ του CAPE DREPANO KITE CENTER για να πληροφορηθούν για τα θαλάσσια σπορ που διεξάγονται στην περιοχή. Όλοι οι επισκέπτες ενημερώθηκαν επίσης, για το πρόγραμμα ‘’CULTURE & SHOPPING’’, μέσω των σχετικών φυλλαδίων απ’ τον κ.Ντάβο (DAVOS MARKETING SERVICES), καθώς και για το φοιτητικό site ‘’SpoudaZO.gr’’, με χρήσιμα εργαλεία για να ανακαλύψουν και αξιοποιήσουν στο μέγιστο τη Πάτρα!

Γενικότερα το Φεστιβάλ, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είχε ιδιαίτερη επιτυχία φέτος, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του, απ’ τις οποίες ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών (τόσο στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όσο και σε άλλα σημεία της Πάτρας, Αγρινίου και Μεσολογγίου) και  το Open Air Φεστιβάλ Κινηματογράφου (με προβολές ταινιών μικρού μήκους Φεστιβάλ Δράμας, στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών).

Την επίβλεψη και οργάνωση του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο Φεστιβάλ  είχαν οι κυρίες Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ), Στεφανία Τυροσβούτη (γραμματειακή υποστήριξη ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας) .

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου για ένα ακόμα πετυχημένο  Φεστιβάλ ‘’Welcome to Up’’, για τη συνέχιση δημιουργίας γεφυρών επικοινωνίας, δημιουργίας και ψυχαγωγίας φοιτητών, πολιτών και επισκεπτών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement