Connect with us

Lifestyle

Η γη της ελιάς – Spoiler: Η Μαρίνα επιστρέφει μετανιωμένη στον Μάνο

Published

on

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Τεράστια αμηχανία επικρατεί ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά να διαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση.

Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση. Η Ιουλία θυμάται κάτι πολύ σημαντικό για τη γέννα της που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:50 στην σειρά «Η γη της ελιάς»;

Οι προσπάθειες της Ιουλίας να προσεγγίσει την Αριάδνη πέφτουν στο κενό και ο Στάθης αναλαμβάνει ενεργό δράση. Αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη μετά τον γάμο του Πότη. Εν τω μεταξύ, οι ετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και το ζευγάρι ανυπομονεί για το ταξίδι του μέλιτος. Η Μαρίνα βλέπει τον Χρήστο με την Αφροδίτη και αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει. Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο και οι δυο τους επιτέλους τα ξαναβρίσκουν. Ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα, λέει στην Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί κι εκείνη πετάει στα ουράνια. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος και η Δήμητρα οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς υποδέχονται έναν νέο στρατιώτη, τον Γαβριήλ, ο οποίος έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά. Η Ξένια ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι είναι έγκυος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement