Connect with us

Στοίχημα

Καλύτερος προπονητής της χρονιάς στη Euroleague: Το 9.00 που προκαλεί!

Published

on

Η Euroleague της σεζόν 2023/24 βρίσκεται στις πρώτες στιγμές της regular season και η δράση, θα συνεχιστεί το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου με την 6η αγωνιστική.

Φυσικά το ενδιαφέρον βρίσκεται στο παρκέ και στα παιχνίδια που έρχονται, αλλά πάντα η συζήτηση για τα φαβορί της εκάστοτε σεζόν είναι ξεχωριστή.

Οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final Four ή το τρόπαιο ή οι παίκτες που διεκδικούν το βραβείο του πρώτου σκόρερ και του MVP «τραβούν τα βλέμματα», όμως υπάρχουν και άλλα σημαντικά βραβεία.

Ένα από αυτά είναι το «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» ή πιο ευρέως γνωστό του καλύτερου προπονητή της σεζόν, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από τη σεζόν 2004/05 μέχρι και σήμερα!

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία φρουτάκια δωρεάν χωρίς εγγραφή τα βρίσκεις εδώ!

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, πως μέχρι τώρα στις διαθέσιμες αποδόσεις για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε τα φαβορί είναι τρία, αλλά ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Κορυφαίος Προπονητής Euroleague Αποδόσεις

Πάμε να δούμε τις αποδόσεις για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της Euroleague για το 2024 στο box του foxbet!

Πρώτο φαβορί είναι αυτή τη στιγμή ο Τσους Ματέο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο και έχει ξεκινήσει με 5/5 την κανονική περίοδο, ενώ τον ακολουθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές το βραβείο τη διετία (2022-23) που πέρασε.

Επίσης στους υποψηφίους συναντάμε πιο κάτω και το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν σε απόδοση μεγαλύτερη του 10.00!

Δείτε τις αποδόσεις των υπόλοιπων προπονητών και πολλά ακόμα στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement