Connect with us

Lifestyle

Celebrity – Κόλαση για Πάνο Καλίδη και Τάσο Ξιαρχό: «Δεν τηρείς καμία συνθήκη υγιεινής»

Published

on

“Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα “δως του μια πατάτα να ηρεμήσει” εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα” τόνισε ο τραγουδιστής του Celebrity.

Σε σχοινί τεντωμένο βάδισαν οι σχέσεις του Πάνου Καλίδη και του Τάσου Ξιαρχό στο νέο επεισόδιο του Celebrity, το οποίο προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και τόσο πριν όσο και μετά την πρώτη δοκιμασία, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν έντονες κουβέντες ενώπιων των συμπαικτών του.

Μεγαλύτερη όλων ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες του Celebrity με αφορμή την απόφαση του χορογράφου να βράσει τις πατάτες για την ομάδα του στο ίδιο νερό που κάνουν μπάνιο οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Την δεξαμενή αυτήν δεν την εμπιστεύομαι, ρε συ Τάσο! Όσο το δυνατόν, να τηρούμε τις συνθήκες υγιεινής! Συνθήκη υγιεινής δεν τηρείς καμία» φώναξε ο τραγουδιστής στον συμπαίκτη του για να μην μπορεί να διαχειριστεί ο δεύτερος τον εκνευρισμό του και να ακολουθήσει μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

«Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής για να μην το ρίξω όλο κάτω (σ.σ. το φαγητό) και το φάμε από το χώμα; Πες μου! Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής; Είναι προσβλητικότατο αυτό το πράγμα όταν ο άλλος μαγειρεύει» δήλωσε, εν εξάλλω, ο Τάσος Ξιαρχό. «Εγώ το κάνω σε όλη μου τη ζωή αυτό και σε χωριά και όπου και να πάω. Βράζει το νερό, φεύγει».

«Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα «δως του μια πατάτα να ηρεμήσει» εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα! Να μιλάς ωραία! Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι» σημείωσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης για να υπογραμμίσει στην κάμερα του Celebrity τα εξής. «Θέλω σεβασμό, όπως σέβομαι τους πάντες και όπως μιλάω στους πάντες με ωραίο τρόπο και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να ανεβάζω τόνο σε κανέναν, απαιτώ και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Να μιλάνε όμορφα και να ακούγεται η φωνή όλων».

Ροή ειδήσεων

Advertisement