Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

EΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΟΥΝΑΡΗ: Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος “έσφαξε” τα λάστιχα γνωστού barman! Η ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο

Published

on

του Κ. Φλαμή (ΓΝΩΜΗ)

Στο Αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και γνωστός barman σε κεντρικό «επώνυμο» καφέ της Πάτρας, μετά από διαπληκτισμό που κατέληξε… σε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του δεύτερου.

Ο πρώτος ήταν σε κατάσταση «ευφορίας», αν και 3 μετά το μεσημέρι και «διπλοπάρκαρε» το αυτοκίνητό του στην Πλατεία Πίνδου «κλείνοντας» το όχημα του εργαζόμενου στο κατάστημα εστίασης. Μάλιστα όταν του έγινε η επισήμανση πως το όχημα θα φύγει… τότε εκείνος είπε… «καλά πάω να πιω τον καφέ μου, και όταν φύγετε πάρτε με τηλέφωνο. Ο barman επέμενε και τότε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος… «τσαμπουκαλεύτηκε»!

Η μία κουβέντα έφερνε την άλλη και τελικά αποφάσισε να απομακρύνει το διπλοπαρκαρισμένο όχημα! Ο εργαζόμενος πίστεψε πως όλα είχαν τελειώσει αλλά λογάριαζε χωρίς τον άλλον! Δευτερόλεπτα αργότερα, μία κυρία, αυτόπτης μάρτυρας του προηγηθέντος λεκτικού επεισοδίου, άρχισε να φωνάζει πως… με ένα μαχαίρι «σκάει» τα λάστιχα του αυτοκινήτου του μπάρμαν! Οντως στο σημείο έφθασε τόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος όσο και κάποιοι συνάδελφοί του και διαπίστωσαν πως τα λάστιχά του ήσαν «σφαγμένα»! Δεν επιτέθηκε στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όμως κάλεσε άμεσα την Αστυνομία. Επί τόπου έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έκαναν έρευνα και στο διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και βρήκαν μέσα σε αυτό… μία χαντζάρα! Η συνέχεια προφανώς θα δοθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Ροή ειδήσεων

Advertisement