Connect with us

Παναχαϊκή

Με την ορεξάτη ΑΕΚ και την… απόδραση των «νερατζούρι»

Published

on

Γεμάτο το πρόγραμμα και πάλι, κλασικό Σάββατο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ παίζει με την Κηφισιά, η Ίντερ δοκιμάζεται στο Μπέργκαμο, ενώ δυνατές μονομαχίες υπάρχουν σε Γαλλία και Τουρκία. Καθιερωμένη Πρέμιερ Λιγκ στις 17.00!

278. Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ (17:00)

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πίσω από Τότεναμ και Άρσεναλ και σήμερα θέλει νίκη και παράλληλα να μην κερδίσουν οι «κανονιέρηδες», ώστε να βρεθεί έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για το τι υλικό διαθέτει, είναι ικανή να φτάσει σε υψηλό σκορ με τη σημερινή αντίπαλο. Η Μπόρνμουθ από την άλλη, έχει 1-3-6 έως τώρα και γνωρίζει πως στο Μάντσεστερ θα έχει δύσκολο έργο. Όλα φυσικά είναι υπέρ των «πολιτών», που αυτοί θα ορίσουν που θα σταματήσει το κοντέρ. Ως επιλογή πάντως κρατάμε 1 & Over 3,5 στο 1.95.

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη;

331. Φενέρμπαχτσε – Τραμπζονσπόρ (18:00)

Στην Τουρκία, δυνατή μονομαχία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ. Η γηπεδούχος έχει 10-0-0 στο πρωτάθλημα, είναι σοβαρή σε όλα της αλλά σήμερα θα παραταχθεί με απουσίες στην άμυνα. Η Τραμπζονσπόρ δεν έχασε στα 2 πιο πρόσφατα ματς, αν και οι εμφανίσεις της δεν είναι και οι καλύτερες. Με Μπακασέτα και Τρεζεγκέ στην αποστολή, θεωρούμε πως θα απειλήσει όσο μπορεί. Το ματς είναι ιδανικό για γκολ, οι αποδόσεις όμως δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Προτίμηση στο Over 3 και σε απόδοση 1.90.

338. Αταλάντα – Ίντερ (19:00)

Ακόμη μία δυνατή μάχη για σήμερα. Η Αταλάντα υποδέχεται την Ίντερ, έχοντας καλή ψυχολογία, μίας και προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Πέρασε από την έδρα της Έμπολι με 3-0, έφτασε τους 19 βαθμούς και έπιασε την 4άδα. Πάντως κόντρα στους «νερατζούρι» δεν έχει ευνοϊκή παράδοση, μιας και μετράει 0-6-4 στα 10 τελευταία. Η Ίντερ είναι πρωτοπόρος, σοβαρή σε άμυνα και επίθεση, και από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες, έχει πολλές πιθανότητες να φύγει με διπλό από το Μπέργκαμο. Ένα διπλό που έχει απόδοση 2.18 και που θα τιμηθεί δεόντως.

363. Κηφισιά – ΑΕΚ (20:00)

Στη Σούπερ Λιγκ, η Κηφισιά δίνει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Η νεοφώτιστη το παλεύει έως τώρα στην κατηγορία, έχει 1-4-4 και προσπερνάει τη δεδομένη στιγμή 4 ομάδες. Σαφώς και είναι αουτσάιντερ κόντρα στην «Ένωση», η οποία προέρχεται από σημαντική νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Ανεβαίνει βαθμολογικά η ομάδα του Αλμέιδα, δεν επιτρέπεται στάση σήμερα στην Καισαριανή, αν και έχει κάποιες απουσίες. Το διπλό για να σταθεί χρειάζεται ένα καλό συνδυασμό και αυτός έρχεται με το Over 3,5. Έτσι φτάνουμε στο 2.10 και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.

379. Μαρσέιγ – Λιλ (22:00)

Δυνατή μονομαχία στη Γαλλία. Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λιλ, μία εβδομάδα μετά τα επεισόδια που έγιναν κατά την άφιξη της Λυών (τραυματίστηκε ο κόουτς Φάμπιο Γκρόσο) στο «Βελοντρόμ». Από εκεί και πέρα, οι Μασσαλοί έχουν 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αν και πιο πρόσφατη υποχρέωση τους ήταν η νίκη 3-1 επί της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λιλ έχει μαζέψει 18 βαθμούς έως τώρα, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δε θέλει να χάσει από τα μάτια της κορυφή. Στις δύο τελευταίες μονομαχίες των δύο ομάδων υπήρξε Over 2,5, πάμε για το 3ο σερί, το οποίο έχει απόδοση 1.88..

Ροή ειδήσεων

Advertisement