Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παραδόθηκε το πόρισμα πραγματογνώμονα για το Κουνουπέλι: Ξετυλίγεται το «κουβάρι» του μυστήριου θανάτου

Published

on

Παραδόθηκε, χθες, από τον αν. καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων-Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών Θωμά Χόνδρο, στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τον θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από τη Βάρδα Ηλείας, σε δύσβατο σημείο του Δάσους Κουνουπελίου.

Ο έμπειρος επιστήμονας έκανε «φύλλο και φτερό» την καμένη BMW του άτυχου άνδρα και προχώρησε σε λεπτομερή καταγραφή ευρημάτων, που χρίζουν πλέον συσχέτισης με κρίσιμα στοιχεία, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να οδηγηθούν στην εξιχνίαση του μυστηρίου.
Παραδόθηκε το πόρισμα πραγματογνώμονα για το Κουνουπέλι: Ξετυλίγεται το «κουβάρι» του μυστήριου θανάτου

Πλησιάζει η ΕΛΑΣ στην εξιχνίαση του θανάτου του Σάκη Γκολφίνου…

Ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή μήπως έπεσε θύμα του ίδιου του του εαυτού; Οι ερευνητές της υπόθεσης «θρίλερ» δεν δίνουν απάντηση στο καυτό δίλημμα κι ούτε θα το πράξουν, μέχρις ότου πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των ιστολογικών και κυρίως των τοξικολογικών εξετάσεων, παρότι πλανάται η εντύπωση ότι ο οδηγός του οχήματος δολοφονήθηκε, κάτι που ενισχύεται πιο πολύ από δημοσιογραφικές εκδοχές!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο πραγματογνώμονας Θ. Χόνδρος έχει εστιάσει σε δύο-τρία σημεία την έρευνά του κι έχει καταλήξει σε λογικά συμπεράσματα, που σχετίζονται με τα καθίσματα του ΙΧ , το πορτ μπαγκάζ, τον πυροσβεστήρα, αλλά και τον χρόνο που βγήκε καιόμενος από αυτό ο Σ. Γκολφίνος, ο οποίος βρέθηκε σε θέση πρηνηδόν, χωρίς να φέρει κάποιο χτύπημα στο κεφάλι ή άλλο μέρος του σώματός του, στα 4–5 μέτρα μακριά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement