Connect with us

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός 112-60 τον Απόλλωνα μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Published

on

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League έπεσε με τον Απόλλωνα, όπως ήταν επόμενο και φυσιολογικό είναι να διασύρεται (112-60) από τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να καθαρίσει από νωρίς και να πάρει τη νίκη και το δίποντο και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων να είναι μεγάλη και εμφανής και από την άλλη η μελανόλευκη ομάδα, αγωνίστηκε χωρίς τον Σταρκς.

Οι διαιτητές: Σκαλτσής, Λουλουδιάδης, Χατζημπαλίδης.

Τα δεκάλεπτα: 33-12, 62-27, 112-60.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 12 (2) , Γκάι 6 (2), Μωραΐτης 16 (5), Μπαλτσερόφσκι 13, Γκραντ 11 (3), Γκριγκόνις 8 (2), Μήτογλου 4 (4 ριμπάουντ), Ερνανγκόμεθ 13 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τζαμάκος-Δεράος): Γουάσινγκτον 13 (1), Γκιουζέλης 9 (3), Σαλούστρος 3 (1), Μπράουν 4, Μουράτος 5, Μπλέιλοκ 7 (1), Βησσαρίου 5 (1), Όσμπορν 4, Καφέζας 3 (1), Φιλιππάκος 7.

Κ. ΤΖΑΜΑΚΟΣ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Τζαμάκος ανέφερε: «Είχαμε δύσκολη αποστολή κι αυτό το γνωρίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε διότι μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι κομβικό και θέλουμε τη νίκη έτσι ώστε να επιστρέψει το καλό κλίμα στην ομάδα». Αντίθετα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως: «Έχουμε πέντε νίκες συνεχόμενες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement