Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Την εντόπισαν μέσω του στίγματος του κινητού της

Published

on

Ανακούφιση προκάλεσε στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι το θρίλερ με την εξαφάνιση της ανήλικης μαθήτριας της ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού Σχολείου έληξε προτού πέσει το σκοτάδι και εφόσον η 12χρονη δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο.

Έγινε τεράστια κινητοποίηση από την Αστυνομία της Πάτρας προχθές το απόγευμα για να εντοπιστεί το στίγμα της και η 12χρονη να επιστρέψει με ασφάλεια στην αγκαλιά της οικογένειάς της.
Η μικρή βρέθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα από άνδρες της Αστυνομίας, στην καρδιά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με εταιρία κινητής τηλεφωνίας και η διαδρομή της ανήλικης ανιχνεύτηκε από το στίγμα του κινητού της. Ωστόσο, επειδή το κινητό της δεν ήταν συνεχώς ανοικτό χρειάστηκαν τέσσερις ώρες αναζητήσεων για να εντοπιστεί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας συνεχάρη τους συναδέλφους του για το επιτυχές αποτέλεσμα των αναζητήσεων. Ειδικότερα, σε ανάρτησή του ανέφερε: «Είναι από τις στιγμές που πραγματικά νιώθω υπερήφανος που εκπροσωπώ τέτοιους αστυνομικούς καθώς και για το λειτούργημα που επιτελούμε! Αξιοποιώντας την τεχνολογία και μετά από μια τεράστια κινητοποίηση η αγωνία για τους γονείς έλαβε τέλος. Όλοι καταλαβαίνουμε τι πέρασαν όλη μέρα. Πολλά συγχαρητήρια στην Ασφάλεια της Πάτρας και ειδικά στο γραφείο ανηλίκων, στην Άμεση Δράση και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και στους συναδέλφους των τμημάτων που κατάφεραν τα εντοπίσουν το κορίτσι που το αναζητούσαν οι οικείοι του για αρκετές ώρες! Τέλος καλό όλα καλά».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement