Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον ρόλο της Πατρινής σπιτονοικοκυράς

Published

on

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την σοκαριστική υπόθεση της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 και έπειτα από έρευνες των διωκτικών αρχών αποκαλύφθηκε ότι ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια της μητέρας, της αδερφής και της Πατρινής σπιτονοικοκυράς της.

Νέα στοιχεία έφερε στο φως σχετικά με την 59χρονη σπιτονοικοκυρά με καταγωγή από την Πάτρα ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως είπε μιλώντας χθες στο Live News, επικαλούμενος μαρτυρίες γειτόνων της εν λόγω γυναίκας που αναφέρουν ότι παγίδευε ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες δήθεν φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανες και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Επιπλέον δικηγόροι αποκαλύπτουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έδινε συχνά το «παρών» στα δικαστήρια, όπου αλίευε συνήθως αλλοδαπούς πελάτες για θέματα εικονικών γάμων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να συναντούσε πολλούς άνδρες αλλοδαπούς σε μία συγκεκριμένη καφετέρια, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους μεθόδευαν αυτή τη διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων.

Μέσα στον κύκλο αυτών των συναντήσεων, η σπιτονοικοκυρά γνώρισε έναν άντρα από τον οποίο η ίδια μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της Φαίης, του ζήτησαν να τους βρει σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της.

Κατέληξαν τελικά, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, να μην του πληρώνουν τα ενοίκια και να τον απειλούν. Η 59χρονη σπιτονοικοκυρά έχει κατηγορηθεί και για εκβιάσεις και ξυλοδαρμούς πέρα από τις απάτες, και τις κλοπές και τις ληστείες.

Τέλος να σημειώνεται πως από τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα δεν φαίνεται η εμπλοκή στη δολοφονία της Φαίης κανενός άντρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement