Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Να αντιδράσει…

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ιωνικό

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Να μην χάσει, θέλει σήμερα (15:00), η Παναχαϊκή υποδεχόμενη στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ιωνικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Ένας αγώνας αρκετά δύσκολος, ωστόσο η κοκκινόμαυρη ομάδα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει το βαθμό ή τους βαθμούς έτσι ώστε να… πάρει ψυχολογία για την συνέχεια.

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Σίγουρα η αποστολή της, απέναντι στον σύλλογο της Νίκαιας δεν είναι εύκολη, αλλά με γνώμονα την καλή εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Ηλιούπολη την περασμένη αγωνιστική-αν και έχασε- της δίνει το δικαίωμα της ελπίδας για κάτι καλό.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΣΠΡΩΞΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα εκτός της καλής ψυχολογίας, που έχουν οι ποδοσφαιριστές, θα παίξουν και οι φίλαθλοι, που θα προσπαθήσουν να… «σπρώξουν» τους παίκτες προς τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το ζητούμενο από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης και οι συνεργάτες του, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έχουν μελετήσει τον αντίπαλό τους, έχουν διαπιστώσει τις όποιες αδυναμίες έχει και σίγουρα, θα τον… χτυπήσουν εκεί που πονά. Κι αν μη τι άλλο αν η κοκκινόμαυρη ομάδα πάρει τη νίκη που τόσο αναζητά, όλο αυτό το διάστημα, θα έχει κάνει μεγάλο βήμα, καθώς έπειτα ακολουθούν δύο ακόμη δύσκολες αναμετρήσεις με Τηλυκράτη Λευκάδας και Διαγόρα Ρόδου αντίστοιχα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ανακοινώθηκε από τον προπονητή Γιάννη Τάτση η αποστολή της Παναχαϊκής, ενόψει του αυριανού αγώνα (12/11) με τον Ιωνικό, που θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 με νέο πρόσωπο τον Κωνσταντίνο Γαλαριώτη. Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται σε αυτή είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Νάστος, Αποστολόπουλος, Γκανσιέρ, Μαρτίνεθ, Καραγιάννης, Μούλντερ, Μπάρετ, Λοττίν, Λιοφάγος, Κυρσανίδης, Γαλαριώτης, Λ. Μικές, Μασούρας, Τόσκα, Γρηγορόπουλος, Παραστατίδης, Αλίμπα, Ντε Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Τραορέ. Στο μεταξύ, ο Ιωάννης Στεργιώτης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Μητροφάνη και Δημήτριο Αλέξανδρο Σταυρόγλου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Τσατσούλης, αμφότεροι από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Αργυρός Αθηνών. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: (14:30): Αιγάλεω-Γιούχτας: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας), Χανιά-Παναθηναϊκός Β: Δραγάτης (Αν. Αττικής). (15:00): Ηλιούπολη-Athens Kallithea: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement