Connect with us

Στοίχημα

Κερδίζει και… ελπίζει η Κροατία, κερδίζει και… σφραγίζει η Ολλανδία

Published

on

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αναμένονται κι άλλες ομάδες να κλείσουν εισιτήριο για το Euro. Ωραίο φιλικό διεξάγεται στη Γερμανία, ανάμεσα στα «πάντσερ» με την Τουρκία. Στο μπάσκετ έχει ντερμπάρα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη.

  1. Λετονία – Κροατία (19:00)

Η Λετονία είναι η μοναδική ομάδα του 4ου ομίλου που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Είναι ουραγός, με 6 νίκες σε 7 αγωνιστικές. Πιθανότατα το αποψινό και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής θα είναι και τα έσχατα για τον Ντάινις Καζάκεβιτς στον πάγκο της. Η Κροατία γνώρισε δύο σερί ήττες και πλέον δεν ορίζει τη μοίρα της. Ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Ουαλία, όμως μειονεκτεί στα κριτήρια και περιμένει γκέλα της για να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για το Euro. Φυσικά πρέπει και η ίδια να κάνει το καθήκον της. Λογικά δεν θα συναντήσει δυσκολίες από τη Λετονία, ωστόσο δεν αναμένουμε να ξεφύγει ιδιαίτερα το σκορ. Το συνδυαστικό 2 & Under 3,5 είναι σε απόδοση 1.93.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά Euro 2024 – Πρόγραμμα, αναλύσεις, βαθμολογία και στατιστικά!

  1. ΠΑΟΚ – Άρης (20:15)

Ντερμπάρα για τη Stoiximan Basket League. O ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί νίκες, πρώτα επί του Απόλλωνα Πατρών και μεσοβδόμαδα επί της ισχυρής Χάποελ Ιερουσαλήμ. Καλό το μομέντουμ, έχει και την παράδοση υπέρ του, καθώς τελευταία φορά που ηττήθηκε εντός από τον «αιώνιο» αντίπαλο για την κανονική περίοδο ήταν το 2016! Αντίθετα τα αποτελέσματα για τον Άρη, καθώς προέρχεται από ήττες, από Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και Μπουργκ στην Ευρώπη. Βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα ματς η ομάδα του Καστρίτη. Η ψυχολογία είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος σαν γηπεδούχος έχει προβάδισμα. Επίσης, περιμένουμε κλειστό ματς, οπότε έχει βάση το combo του άσου με το Under 155.5 πόντων που βγάζει απόδοση 2.12.

  1. Γερμανία – Τουρκία (21:45)

Η Γερμανία, έχοντας εξασφαλίσει παρουσία στο Euro ως διοργανώτρια, δίνει φιλικά. Βελτιωμένη με τον Νάγκελσμαν στον πάγκο, όμως οι αμυντικές ασθένειες δεν φαίνεται να έχουν γιατρευτεί. Η Τουρκία με τις δύο νίκες που σημείωσε τον Οκτώβριο έκλεισε και αυτή θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Μοντέλα στον πάγκο. Θα έχει αρκετούς οπαδούς της απόψε στο γήπεδο. Χωρίς άγχος και οι δύο ομάδες και με αρκετή ποιότητα επιθετικά μπορούν να χαρίσουν θέαμα. Αναμένουμε γκολ και από τις δύο μεριές, ποντάρισμα στο Over 3,5 σε απόδοση 2.25

  1. Ολλανδία – Ιρλανδία (21:45)

Η Ολλανδία έφυγε με το διπλό από την «OPAP Arena» και είναι με το… ενάμιση πόδι στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τυπικά χρειάζεται μία νίκη, είτε απόψε, είτε την Τρίτη κόντρα στο Γιβραλτάρ, ίσως να μην τη χρειαστεί καν, αν η Ελλάδα ηττηθεί από τη Γαλλία στο φινάλε των αγωνιστικών. Η Ιρλανδία με νίκες (μέσα-έξω) μόνο κόντρα στο Γιβραλτάρ δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλό στον όμιλο. Έχει «κλειδώσει» η 4η θέση, κάτι που όπως φαίνεται θα κοστίσει τη θέση του τεχνικού Κένι. Οι «οράνιε» έχουν απουσίες αλλά και λύσεις στο ρόστερ. Μαχητικοί οι Ιρλανδοί, δεν θα διασυρθούν, αλλά δύσκολα θα φύγουν και με θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μεταφράζεται με το συνδυαστικό του άσου & Under 3,5, που είναι σε απόδοση 2.00

  1. Εσπανιόλ – Έλτσε (22:00)

Κλείνουμε με Β Ισπανίας. Παραπαίει η Εσπανιόλ, συμπλήρωσε καρέ αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2) κι έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αναμένει αντίδραση από τους παίχτες του ο κόουτς Λουίς Μιγκέλ Ραμίς. Σε αντίθετη τροχιά η Έλτσε, τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0) και πλησίασε στους 2 βαθμούς την εξάδα (μπαράζ ανόδου). Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και με ποιότητα στην επίθεση. Το σετ ίσως αδικεί τη φιλοξενούμενη. Ωστόσο θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.30!

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Ροή ειδήσεων

Advertisement