Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκαν οι συντελεστές και υποστηρικτές του Pink the City 2023

Published

on

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας διοργάνωσε, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 , μία ξεχωριστή τιμητική βραδιά, αφιερωμένη με πολύ ευγνωμοσύνη, στους χορηγούς, στους ανθρώπους, τις εταιρείες τις επιχειρήσεις, στους συνεργάτες και τους συνοδοιπόρους, όλους εκείνους που με ιδιαίτερη ευαισθησία στάθηκαν δίπλα μας, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο για την πραγματοποίηση της δράσης Pink The City 2023.

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events, ήταν η αναγνώριση της προσφοράς εξαιρετικών ανθρώπων, κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών, φορέων και ομάδων  που στήριξαν τη μεγάλη διοργάνωση του Συλλόγου, είτε για πρώτη φορά, είτε συνεχίζοντας μία σταθερή συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα και στέφθηκε με επιτυχία, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά σε όλους τους συντελεστές, στους οποίους δόθηκε και βήμα για τοποθετήσεις.

Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο My Way Hotel & Events για την εξαιρετική φιλοξενία, καθώς και όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement