Connect with us

Πολιτισμός

«Πώς να ληστέψετε μία τράπεζα»-Έρχεται η νέα παράσταση του «Ρεφενέ» στο θέατρο «Πάνθεον» από τις 28 Νοεμβρίου

Published

on

Η νέα παράσταση του «Ρεφενέ», «Πώς να ληστέψετε μια τράπεζα» έρχεται στο Πάνθεον, 28 και 29 Νοεμβρίου και από 1η έως 5 Δεκεμβρίου, στις 21.30.

Όπως αναφέρει το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα σε σχετική του ανακοίνωση
«από τη διεύθυνση Ασφάλειας Πατρών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των σεσημασμένων διαρρηκτών που έχουν ρημάξει τελευταία τα τραπεζικά καταστήματα της πόλης. Η συμμορία του «μαύρου γάτου, επιτέλους, αποκαλύφθηκε! Μετά τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και την συνδρομή της Ιντερπόλ και της Ιταλικής Καραμπινιερίας, διαπιστώθηκε τελικά ότι πρόκειται για ολόκληρη φαμίλια μπουκαδόρων, ονόματι Capece /Καπέτσε, από την Νάπολη της Ιταλίας. Ταξίδεψαν μέχρι τη Πάτρα ακτοπλοϊκώς, με πλαστά διαβατήρια , υποδυόμενοι ερασιτεχνικό θίασο που ήρθε να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς». Έχουν πέντε γυναίκες στη σύνθεση τους (!), έναν χάκερ τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κι ένα ανώτερο στέλεχος τράπεζας, που τους ενημερώνει προφανώς για τα συστήματα ασφαλείας των εδώ υποκαταστημάτων.
Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες για τους παρακάτω επικίνδυνους διαρρήκτες να επικοινωνήσει με το γραφείο του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, ως ακολούθως: Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ (Δημ. Γούναρη 34) 28, 29 Νοεμβρίου και 1-
5 Δεκεμβρίου, ώρα 21:30 (πλην Σ/Κ 20:00). Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6989-651091 & 2610-221429.

Ροή ειδήσεων

Advertisement