Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ζητείται… ψυχή

Published

on

 

Η Παναχαϊκή πλήρωσε τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που της έλειπε από το παιχνίδι με τον Διαγόρα – Κοιτάζει τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Καλαμάτα

 

Στενάχωρο για όλους ήταν το στραβοπάτημα της Κυριακής κόντρα στο Διαγόρα για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Και αναφέρουμε στραβοπάτημα γιατί αυτό έγινε καθώς ο Διαγόρας καθ’ όλη την διάρκεια δεν απείλησε ιδιαίτερα την κοκκινόμαυρη εστία παρά μόνο στο 97’ της συνάντησης σε μια αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας οπότε ήρθε η ισοφάριση.

Αυτό ωστόσο που έλειπε την Κυριακή το μεσημέρι από τους παίκτες της Παναχαϊκής ήταν καθαρά ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς. Όταν κερδίζεις με 1-0 μέσα στην έδρα σου σίγουρα πρέπει να παίξεις δυνατά, να πάρεις κίτρινες κάρτες, να σταματήσεις τις όποιες ορέξεις έχουν οι φιλοξενούμενοι για να σου κλέψουν… το παιχνίδι.

Σίγουρα οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, σίγουρα το νεαρό της ηλικίας στο σύνολο της ομάδας δεν άντεξε το βάρος… όμως πρέπει από εδώ και στο εξής όλοι να βγάζουν και τσαμπουκά στο παιχνίδι τους.

Δεν έχει χαθεί κανένας πόλεμος καθώς το σύστημα διεξαγωγής δεν σε «πετάει» εύκολα έξω και όλα θα κριθούν στα μπαράζ παραμονής. Αυτό που πρέπει πάση θυσία να κάνει η κοκκινόμαυρη ομάδα είναι να βάλει σίγουρα μια ομάδα από κάτω που θα είναι αυτή που θα υποβιβαστεί μαζί με τον ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος αποχώρησε από την αρχή. Το θετικό είναι ότι όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς και η διαφορά έμεινε σχεδόν όπως προϋπήρχε.

Πλέον όλοι στην κοκκινόμαυρη ομάδα ξεχνούν την εν λόγω αναμέτρηση και στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό στην Καλαμάτα με την ομώνυμη ομάδα. Χθες οι παίκτες του Γιάννη Τάτση προπονήθηκαν κανονικά ενώ σήμερα δόθηκε ρεπό και από αύριο θα ριχτούν στην μάχη της προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

ΧΩΡΙΣ ΝΑΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η μοναδική απώλεια η οποία θα είναι και σημαντική είναι αυτή του Ανέστη Νάστου, ενώ ο Νε Ολιβέρια που συμπλήρωσε και αυτός κάρτες θα εκτίσει την ποινή του με τον Παναθηναϊκό Β.

Ροή ειδήσεων

Advertisement