Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ισόγειου κτιρίου Κ5 των Παλαιών Σφαγείων

 και του υπαίθριου χώρου του σε κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, Εστιατόριο, Αναψυκτήριο

Published

on

Φανερό, προφορικό, πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών, θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πατρέων προκειμένου να εκμισθώσει το ισόγειο κτήριο Κ5 εμβαδού 173,75 τ.μ , μαζί με τον υπαίθριο χώρο του ΝΚ3 εμβαδού 219,33 τ.μ, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εντός του κτηριακού συγκροτήματος των Παλαιών Σφαγείων.

Το ακίνητο που θα εκμισθώσει ο Δήμαρχος Πατρέων, θα λειτουργήσει ως κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, Εστιατόριο, Αναψυκτήριο   σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την Πέμπτη 14η Δεκεμβρίου και ώρα από τις 10:30 π.μ. στο επί της οδού Μαιζώνος 108, Δημοτικό κτήριο, αίθουσα Συνεδριάσεων – 1ου ορόφου.  

 

Πληροφορίες για την δημοπρασία και αντίγραφο της σχετικής διακήρυξης , χορηγείται στους ενδιαφερομένους από το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πατρέων , εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Διεύθυνση Παντανάσσης 28 – 2ος όροφος, τηλέφωνα 2613 610320 και 2613 610 217. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων www.e-patras.gr / Ηλ. Δημοκρατία /Διακηρύξεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement