Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δεληβοριάς live στα Παλαιά Σφαγεία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Mετά τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς και τα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας, όπου την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του θα εμφανιστούν σε μία μοναδική παράσταση.

Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο Νεστόριο για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα, Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Κώστας Παντέλης – Κιθάρες, Yoel Soto – Μπάσο, Χρήστος Λαϊνάς-Κιθάρες, synth, Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας, Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Έναρξη 21.30. Γενική είσοδος: 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Public, Discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το Θρανίο, www.flashlive.gr. Πληροφορίες: 6940 563589.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement