Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σε 46χρονο που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου στο Κορωπί

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 46χρονου Νίκου Κλειδώνη που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο. Ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στο Κορωπί στις αρχές του Νοεμβρίου όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει στον ίδιο.

Ο σκελετός είχε εντοπιστεί στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και ειδικότερα στο 36ο χλμ της παραλιακής, στην περιοχή Αλθέα, από Πολωνό τουρίστα, ο οποίος έκανε βόλτα.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 3/11/2023 σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Σήμερα, 8/12/2023, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/8/2023 από την περιοχή του Κορωπίου.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 4/9/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement