Connect with us

Ελλάδα

Πέθανε η 19χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από Αστυνομικό στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης

Published

on

Τραγικό τέλος, είχε η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η 19χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα στο Νοσοκομείο Καβάλας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα ήταν βαριά. Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης λίγο μετά τις 21.00. Η 19χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στον οικισμό του Παλαιού Ζυγού όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός. Ο 34χρονος, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αστυνομικός, που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης, παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του τροχαίου.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης που είχε σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό. Σήμερα το πρωί, οι γονείς της 19χρονης, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Μιχάλη Πατεράκη, εξέδωσαν δήλωση ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της. Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν, να συμβάλει, δίδοντας πληροφορίες στις αρχές που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να οδηγήσει στην αλήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται δίπλα μας και προσφέρουν τη συμπαράσταση τους. Η αμέριστη υποστήριξή τους, αποτελεί πηγή δύναμης και παρηγοριάς, στις δύσκολες αυτές στιγμές για την οικογένεια μας. Παράλληλα εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό προσωπικό, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει αυτές τις κρίσιμες ώρες, για να βοηθήσει την κόρη μας.

Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη

Ροή ειδήσεων

Advertisement