Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν έναν μπράβο και δύο άλλους για τον εμπρησμό του βαν του εμπόρου

Published

on

Υπόθεση εκβίασης κρύβεται πίσω από την πυρπόληση του αυτοκινήτου τύπου βαν τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών να καταφέρνουν μέσα σε λίγες ώρες να την εξιχνιάσουν.

Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ ένας ακόμη παραδόθηκε στους αστυνομικούς για την ίδια υπόθεση. .Πρόκειται για τους δύο φυσικούς και τον ηθικό αυτουργό, για τους οποίους η Αστυνομία διαθέτει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία προκύπτει εκβιασμός σε βάρος του ιδιοκτήτη του βαν ο οποίος είχε κληθεί νωρίτερα και είχε καταθέσει. Ανάμεσα  στους συλληφθέντες είναι τουλάχιστον ένας άνδρας που έχει δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας.

Στο  όχημα είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός που πυροδοτήθηκε με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την έκρηξη που προκλήθηκε, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Καστελλίου και Ακτίου, κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια για να δούν τι έχει συμβεί.

Άμεσα στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική που ανέλαβε και τις έρευνες, ενώ αναμένεται να εμπλακεί και η ΕΛ.ΑΣ.

Ιδιοκτήτης του βαν είναι επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ρούχων. Τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση, την υπόθεση είχαν αναλάβει στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά στη συνέχεια την προανάκριση πήραν αστυνομικοί της Δημόσιας Ασφάλειας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement